‘Janë me cikël, nuk di çfarë kanë’/ Momenti kur Egla ofendon produksionin

Egla Ceno është një ndër konkurrentet më të komentuara të formatit më të ndjekur në ‘BBV3’.

Në një video e cila po qarkullon kudo nëpër rrjet, shfaqet Egla e cila tepër e nervozuar shkon të flejë në oborr dhe ofendon produksionin duke i thënë ‘janë me cikël’ për arsye se këta të fundit nuk kishin hapur derën e dhomës së rrëfimit.

Pjesë e kësaj bisede ka qenë edhe Romeo, i cili mundohet ta pyesë dhe ‘qetësojë’ Eglën por nuk ia ka dalë.

Egla: Nuk më hapin derën e dhomës së rrëfimit dhe më përgjigjen keq në dhomën e rrëfimit.

Romeo: Isha unë…

Egla: Më përgjigjen shumë keq. Kaq. Janë me cikël, a nuk e di me çfarë. Nuk di çfarë kanë..Do duroj edhe këto tani.

PAMJET I KENI KETU!

Leave a Comment