Ja çfarë tregojnë tiparet e fytyrës për ju

Ka disa fakte që thonë se ekziston një lidhje mes tipareve të fytyrës dhe tipareve të personalitetit tonë. Nëse keni një hundë të vogël ose një fytyrë të gjerë, nuk ka të bëjë vetëm me gjenetikën. Mund të parashikojë gjithashtu sjelljen dhe reagimet tuaja.Pamjet Me Poshte!

Le të shohim disa prej përfundimeve interesante që u bënë nga studiuesit.

-Sa më e gjerë të jetë fytyra juaj, aq më shumë testosterone keni.

-Sa më e hollë të jetë fytyra, aq më pak do të vuani nga infeksionet.

-Hunda e gjata nuk ju bën gënjeshtar, por më ambiciozë.

-Burrat me fytyrë bebe kanë tendencë të jenë më pak mbizotërues në rininë e tyre.

-Njerëzit me ballë të madh priren të jenë më të pranueshëm.

-Sa më e vogël të jetë hunda, aq më të ndjeshëm jeni.

-Ekstrovertët kanë mjekër më të zgjatur.

Leave a Comment