“Më kthe sendet e mia ose një pjesë të shtëpisë”, Çobani i pret hovin Besianës: Harroje!

Besiana i kërkon vëllait të saj, Nikolinit që t’i kthejë sendet e saj që ajo kishte lënë në shtëpinë e tij. Sipas shpjegimit të tyre në “Shihemi në Gjyq”, sendet qëndronin në një dhomë në shtëpinë e Nikolinit dhe janë marrë nga ish-bashkëshortja e tij.

Eni Çobani, ndërmjetësja e rubrikës së “E Diela Shqiptare” në Tv Klan theksoi se ngjarja ka ndodhur gjatë kohës kur Nikolini shlyente dënimin me burg pasi u akuzua nga ish-bashkëshortja për dhunë në familje. Besiana thotë se gjithsesi përgjegjësia i mbetet atij dhe kërkon që vëllai t’i japë 15 mijë euro si dëmshpërblim ose shtëpinë, por merr një përgjigje të prerë nga Çobani.Hap Pamjet Me Poshte!

Eni Çobani: Shtëpinë njëherë harroje se nuk e merr. Jo, shtëpinë nuk e merr ti.

Besiana: Do ta marr me ligj.

Eni Çobani: Shtëpinë e këtij punëtorit këtu që e ka bërë atë tullë më tullë ti nuk e merr, ti nuk e merr atë shtëpinë. Ato kutitë që i ke pasur të mbyllura ti dhe që s’e dimë se çfarë ke pasur brenda, as ato, prit njëherë do na thuash çfarë ke pasur brenda, do të shkojmë te Simon Lleshi dhe Simon Lleshi po na ndjek.

Besiana: Po, do t’i them të gjitha.

Më pas, Çobani iu drejtua ish-vjehrrit të Nikolinit, Simonit duke i bërë thirrje të kthejë sendet e Besianës.

Eni Çobani: Simon, me gjithë respektin, pavarësisht se nuk të njoh, në qoftë se ke marrë gjëra që nuk i takojnë vajzës tënde, Elisabeta Lleshi, të paralajmëroj për t’i kthyer ato në banesën ku i ke tërhequr dhe nga ai moment t’i dorëzohen zonjës që pretendon që i ka të vetat.

Besiana: Po ka 3 vite zonja Eni që ato janë përdorur, ato tani nuk bëjnë më. Lekë i dua. Zonja mund t’i ketë përdorur ato. Nëse ato janë të reja, në kuti ashtu siç unë i kam lënë, ashtu do t’i marr, përndryshe unë i dua në vlerë leku nga zonja Elisabeta ose zoti Simon Lleshi ose nga zotëria këtu.

Eni Çobani: Atëherë provoje! Të bie barra e provës! Provo mallin që ke çuar. Kaq./tvklan.al

Leave a Comment