Egla feston ditëlindjen në izolim, Meritoni tenton ta përqafojë, Ilnisa e provokon: O e varfër edhe 100!

Egla Cenon e ka gjetur ditëlindja të izoluar në Dhomën e Bardhë së bashku me Meritonin dhe Ilnisën dhe mesa duket nuk është dhe aq e lumtur për këtë gjë.Hap Pamjet Me Poshte!

E shtrirë në krevat, Egla ka uruar vetën për ditëlindjen, ku nuk ka munguar as urimi i Meritonit. Ai u ngrit për ta përqafuar, por Egla nuk pranoi. Meritoni nuk u dorëzua ndaj kokfortësisë së Eglës, mori mikrofonin dhe ia uroi ditëlindjen përzemërsisht.

Ndërsa Ilnisa zgjodhi një mënyrë tjetër për t’ja uruar ditëlinndjen. Ajo i ka shkruar në pasqyrë “lojtare e varfër edhe 100”

Ilnisa: A jemi në rregull o lojtare e varfër?

Egla: Po ik moj, ti je zero për mua, ti nuk ekziston.

lnisa: Unë kam për kë ekzistoj. Për lojtarë të varfër si puna jote, s’më intereson fare.

Leave a Comment