Egla feston sot ditëlindjen, Ilnisa habit me shkrimin për aktoren!

Egla Cenon e ka gjetur ditëlindja të izoluar në dhomën e bardhë së bashku me Meritonin dhe Ilnisën. E shtrirë në krevat, Egla ka uruar vetën për ditëlindjen, ku nuk ka munguar as urimi i Meritonit. Ai u ngrit për ta përqafuar, por Egla nuk pranoi.

Ndërsa Ilnisa zgjodhi një mënyrë tjetër për t’ja uruar ditëlinndjen. Ajo i ka shkruar në pasqyrë lojtare e varfër edhe 100.

Ilnisa: A jemi në rregull o lojtare e varfër?

Egla: Po ik moj, ti je zero për mua, ti nuk ekziston.

Ilnisa: Unë kam për kë ekzistoj. Për lojtarë të varfër si puna jote, s’më intereson fare.

Leave a Comment