Nëna është shtatzënë me fëmijën e 11 por njerëzit e kritikojnë pse ka berë kaq shumë fëmijë

Karissa Collins është shtatzënë me femijen e saj te njembedhjete. Ajo ka dhjete femije dhe tregon eksperiencen e saj dhe i pelqen te postoj video ne rrjetet sociale.

Ajo ka treguar se eshte shume e emocionuar dhe mezi pret qe te lindi femija qe ka ne bark.

Familja e saj eshte e bekuar qe ka kaq shume femije dhe cdo dite ne familjen tone eshte nje sfide me vete.

PAMJET I KENI KETU!

Dhjete femijet e saj jane: Anissa, 14, Andrae, 12, Annistan, 11, Anjalie, dhjetë, Andersyn, tetë, Aynjel, shtatë, Ansyr, gjashtë, Anchor, katër, Anthym, Armor tre dhe një vjeç.

Nena e dhjete femijeve ka postuar nje videon ne Tik Tok dhe ka marre shume komente negative pasi njerezit e kane komentuar se pse ka bere kaq shume femije por ajo nuk dorezohet dhe shikon jeten e saj dhe endrrat e saj. shiko.news

Leave a Comment