Pamjet +18 që po bëhen virale nga momentet lNTlME mes Meritonit dhe Ilnisës

Siç duket ‘izolimi’ i Ilnisës dhe Meritonit po shkon shumë mirë.

Teksa qëndrojnë të shtrirë në mes të dy shtretërve, sipër njëri-tjetrit, Ilnisa dhe Meritoni duket se po kalojnë një moment të këndshëm duke ‘u përkëdhelur’ me njëri-tjetrin.Pamjet Me Poshte!

Njësoj si në ‘Për’puthen’ as në ‘BBV3’ nuk përbën problem për televizionin që shfaq të tilla pamje ‘degjeneruese’, duke ulur nivelin e programit, pa marrë parasysh se prej kujt shihen këto pamje.

Por ‘fajin’ nuk e ka vetëm produksioni. Po dy protagonistët a mendojnë që është dikush tjetër aty jashtë që i shikon?

Leave a Comment