Çfarë po ndodh në Rinas? Avionët probleme me uljen, bëjnë xhiro në ajër

Një situatë e pazakontë është regjistruar këtë të dielë në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Rinas, ku disa avionë nuk po munden të ulen dot në pistë.

Siç mund të shihet dhe nga pamjet e “FlightRadar”, avionët e linjave të ndryshme që vijnë nga vende si:Hap Pamjet Me Poshte!

Praga, Gjeneva, Brukseli, Roma, Milano, Viena dhe Pisa, bëjnë xhiro në ajër në pamundësi për të kryer ulje në pistën e Rinasit.

Nuk dihet se cila është arsyeja që avionët bëjnë rrotullime mbi hapësirën ajrore të territorit shqiptar dhe nuk ulen.

Leave a Comment