Çfarë ndodhi? Arrestohet gazetari i njohur shqiptar (Emri) - Web Lajme

Çfarë ndodhi? Arrestohet gazetari i njohur shqiptar (Emri)

Gazetari dhe themeluesi i “PortaliX”, Furkan Saliu është arrestuar sot nga njësia speciale e policisë në Maqedoninë e Veriut.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Konjare, pas ndeshjes së futbollit Konjare-FK Kumanova në Ligën e Tretë të vendit.Hap Pamjet Me Poshte!

Ende nuk bëhen të qarta arsyet e arrestimit të tij.

“PortaliX” konsideron se veprimi i sotëm i njësisë speciale ndaj gazetarit Saliu është tërësisht i dirigjuar dhe “tentim qyqar” për të ushtruar presion ndaj gazetarisë së lirë të cilën e praktikon PortaliX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *