Doktorri harron një tel metalik prej 40 centimetrash ne barkun e nje pacienti per 7 vite me rradhë

Doktorri harron një tel metalik prej 40 centimetrash ne barkun e nje pacienti per 7 vjet duke i hapur probleme te tjera shendetsore.

I semuri ka thene se gjendja e tij eshte perkeqesuar per vite me rradhe.

Pasi ai ka bere një ekzaminimi pas disa vitesh doktori ka gjetur nje tel 40 cm te gjate ne trupin e tij ku mendohet se jane mbetje nga operacioni qe eshte bere ne vitin 2017.

I semuri ka thene se:“Doktori më ka thënë se qat ditë mu ka prishë mjeti dhe e kam kry në mënyrë mekanike, prej gjurit deri qik’ho për me kry qat operacion…”.

“Mjekët më kanë thanë, ai kirurgu që më ka operu mu, më ka thanë unë qe 45 vjet që punoj rast si ky nuk ka ndodhë”.

Oda e mjekëve ka filluar hetimet, inspektorati nuk ka mandat të bëj një gjë të tillë.

Leave a Comment