Ish- bashkeshortja me babain rrahin princ Leken dhe e bejn per spital

Eshte sulmuar nga ish-bashkeshortja e tij Princ Leka. Ngjarja ka ndodhur ne daten 5 mars.

Ai eshte sulmuar nga ish-bashkeshortja dhe babai i saj. Ne fillim kane filluar ofendimet dhe me pas ndaj princit eshte ushtruar dhune fizike.

Ngjarja po ndodhte para vajzes se tyre 3 vjecare.

Pas ngjarjes princi ka shkuar ne polici dhe ka denoncuar Elia Zaharia dhe babai i saj, Gjergj Zaharia.

Ai ka shkuar ne spital per te marre ndihmen e shpejte.

Shiko.news

Leave a Comment