Kaosi në Parlament, përjashtohen nga Kuvendi tre deputetë të opozitës(Emrat)

Sekretariati i Etikes pasi shqyrtoi kërkesën e Grupit Parlamentar te PS.

Sekretariati i Etikes vendosi përjashtimin e deputetit Flamur Noka me 30 ditë, përjashtimin me 20 ditë të deputetit Bledjon Nallbani dhe përjashtimin me 5 ditë të deputetit Saimir Korreshi.Hap Pamjet Me Poshte!

Leave a Comment