Ndihen lëkundje tërmeti në Vlorë

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në vendin tonë këtë mbrëmje.

Epiqendra ishte 23 kilometra nga Vlora dhe thuajse e njëjta largësi nga Tepelena, ndërsa thellësia ishte 14 kilometra.Hap Pamjet Me Poshte!

Paraprakisht nuk është raportuar për dëme në banesa apo persona të lënduar. Lëkundjet kanë shkaktuar panik në zonë.

Leave a Comment